«Батьківщина» відкриває громадські приймальні в найвіддаленіших куточках Луганщини

Нещодавно партійці відкрили громадську приймальню «Батьківщини» в Троїцькому районі Луганщини, що розташований упритул до східного кордону держави.

Як повідомляє прес-служба Луганської обласної парторганізації, на відкритті були присутні голова Троїцького районного осередку «Батьківщини» Наталія Лозова та її заступник Роман Хрипко. До заходу також долучилися місцеві активісти партії.

інф.привід №3 14.04.2016 (5)

«Відкриття громадської приймальні – це справжнє свято, бо великі політичні сили здебільшого мало уваги приділяють сільським районам. У місцевій раді поки що немає депутатів-«батьківщинівців», але в нас є багато прихильників, особливо серед молоді. Ми намагатимемося допомогти своїм землякам силами партійного осередку. Також запрошуємо небайдужих громадян до співпраці, очікуємо на ідеї й пропозиції», – наголосила Наталія Лозова.

Громадська приймальня розташована за адресою: селище Троїцьке, проспект Перемоги 54-а, кабінет №1. Заклад працюватиме для відвідувачів з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00, обідня перерва – з 13:00 до 14:00.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова