«Батьківщина» Луганщини відновила постійну роботу громадської приймальні в Сєверодонецьку

Нещодавно в Сєверодонецьку, куди тимчасово перенесено обласний центр Луганщини, розпочала роботу громадська приймальня ВО «Батьківщина».

Як повідомляє прес-служба Луганського обласного партосередку, в урочистому відкритті приймальні взяв участь депутат Сєверодонецької міської ради від «Батьківщини» Володимир Ляховий.

IMG_20160413_162114[1]

«Наша політична сила завжди була з народом та сповідувала принципи демократії. Тому ми відкриті для пропозицій, спільної роботи з мешканцями міста та області задля поліпшення життя в Сєверодонецьку та на Луганщині в цілому. Запрошуємо мешканців міста звертатися в нашу громадську приймальню зі своїми проблемними питаннями. Для їх вирішення ми використовуватимемо всі наявні ресурси та вплив у міській раді», – сказав депутат-«батьківщинівець».

Громадська приймальня в Сєверодонецьку розташована за адресою: проспект Центральний (колишній Радянський), будинок №25. Вона працюватиме з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00, перерва – з 13:00 до 14:00. У приміщенні постійно перебуватиме представник партії – депутат або секретар місцевої партійної організації.

У прес-службі Луганського обласного партосередку ВО «Батьківщина» відзначають, що партійці активно працюють над відновленням громадських приймалень у населених пунктах регіону.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова