Представниця «Батьківщини» пікетувала Київраду разом із киянами

14 квітня депутат фракції ВО «Батьківщина» Ганна Свириденко пікетувала Київраду разом із мешканцями Оболонського масиву Києва.

Як повідомляє прес-служба Київської міської парторганізації ВО «Батьківщина», пікетувальники протестували проти будівництва дороги, що має пройти територією гаражного кооперативу «Мостовик» на Московському проспекті.

IMG_8102

У порядку денному засідання Київради 14 квітня є питання про розгляд проекту детального плану території в межах вулиць Вербової, Куренівської, Богатирської, Набережно-Рибальської, Московського проспекту, залізничної колії в Оболонському районі, відповідно до якого через територію гаражного кооперативу мають прокласти дорогу, що з’єднає вулиці Вербову та Набережно-Рибальську.

«Члени гаражного кооперативу стверджують, що жодних громадських слухань щодо прокладання зазначеної дороги не проводилося, їхньої думки ніхто не питав. У той же час, відповідно до зазначеного плану, повинні забудувати затоку Вовкувата. Незрозуміло, яким чином враховуватимуться інтереси людей. Я – за розвиток міста, однак треба дотримуватися законодавства й поважати право людей на приватну власність», – сказала Ганна Свириденко.

Депутат нагадала, що одним із базових принципів правової європейської держави є повага до приватної власності, як до одного з невід’ємних прав і свобод громадянина.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова