На Чернігівщині завдяки «Батьківщині» Менська гімназія оновила спортінвентар

На Чернігівщині Менський районний партосередок ВО «Батьківщина» та помічник народного депутата України Валерія Дубіля Сергій Тепляков привітали школярів місцевої гімназії з днем навчального закладу та вручили дітлахам комплект м’ячів, наданий благодійним фондом «Європа».

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської обласної партійної організації.

«Спорт – це життя, а тому ми, заручившись підтримкою благодійного фонду «Європа», вирішила надати гімназії комплект нових м’ячів. Дітям подобаються рухливі ігри. Який же хлопець не любить футбол і яка дівчина не любить волейбол? З іншого боку, такі ігри покращують здоров’я дітей», – наголосив Сергій Тепляков.

IMG_3644

На свято гімназії також завітали голова Менської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Надія Тюшкевич та депутат Менської райради Андрій Титаренко. Учні подякували «батьківщинівцям» за приємний подарунок, адже тепер на уроках фізкультури вони займатимуться з новенькими м’ячами.

«Гімназія – це родина, яка складається з батьків, учителів і школярів. Наші дітки – майбутнє нашої країни. Тож бажаємо успіху в усіх їхніх починаннях», – сказала Надія Тюшкевич.

Нагадаємо, з 2007 року в Чернігові діє програма підтримки освітніх закладів, ініційована народним депутатом України Валерієм Дубілем за участі благодійного фонду «Європа». З 2014 року Чернігівська обласна парторганізація ВО «Батьківщина» опікується всіма навчальними закладами Чернігівщини.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова