У Тернополі «батьківщинівці» провели громадські обговорення закону про ОСББ

Днями Тернопільська міська парторганізація ВО «Батьківщина» провела з містянами громадські обговорення Закону України «Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку».

Як повідомляє прес-служба Тернопільського обласного партосередку, обговорення закону проходили в тернопільській школі №5 від 6 до 10 квітня.

3a словами голови Тернопільської міської парторганізації Андрія Артимовича, закон про ОСББ фактично встановив нові правила у сфері ЖКГ.

«Після прийняття цього закону люди почали отримувати величезну кількість інформації, як правдивої, так і на рівні чуток, зокрема про те, що ЖЕКи ліквідовуються, а мешканці багатоквартирного будинку повинні обов’язково реєструвати ОСББ. Говорять також про те, що будуть підвищуватися чи навпаки знижуватися тарифи й багато іншого», – розповів очільник фракції ВО «Батьківщина» в Тернопільській міськраді Андрій Артимович.

Представники «Батьківщини» пояснювали тернополянам нові права й ризики, що виникли у співвласників багатоквартирних будинків, розповідали про переваги й недоліки різних форм управління.

Під кінець зустрічі «батьківщинівці» роздали краянам методички, розроблені громадською організацією «Асоціація розвитку громадських ініціатив».

Друковані матеріали допоможуть тернополянам у доступній формі ознайомитися з новими правилами в сфері ЖКГ.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова