Миколаївські «батьківщинівці» впорядкували територію парку «Богоявленський»

З ініціативи Миколаївської «Батьківщини молодої» партійці провели еко-тусовку в парку «Богоявленський», що в Корабельному районі Миколаєва.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в акції з наведення порядку в парку взяли участь близько 30 активістів Миколаївської обласної та міської партійних організацій, представники «Батьківщини молодої».

еко2

За словами одного з ініціаторів проведення заходу, заступника керівника обласної громадської організації «Батьківщина молода» Олени Рябенко, вирішили прибрати саме парк «Богоявленський», адже міська влада практично не займається впорядкуванням території парку, тому він перебуває в жахливому стані.

«Ми самостійно навели тут лад, не чекаючи допомоги від влади. Аби залучити більше молоді, назвали захід еко-тусовкою. Приємно, що нашу ініціативу підтримали саме молоді люди, а місцеві жителі подякували за допомогу», – розповіла Олена Рябенко.

Миколаївські «батьківщинівці» прибрали сміття в парку та вивезли його з території власним транспортом. Партійці обіцяють провести такі акції в інших районах Миколаєва.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова