Миколаївські партійці висадили алею «Сакура Надії»

З ініціативи голови Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» Михайла Соколова в Європейському сквері Миколаєва висаджено 24 саджанці сакури.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», відтепер алея носитиме назву «Сакура Надії».

sakupa3

«Ідея висадити в Миколаєві дерева японської вишні виникла під час відвідин Закарпаття. Вважаю, що «батьківщинівці» мають реальними справами на користь громади доводити свої наміри змінити країну на краще, приміром, висаджувати дерева, впорядковувати територію. Важливо й те, що сакура символізує надію, саме зараз нашій мужній Надії Савченко необхідна підтримка», – зазначив Михайло Соколов.

DSC_0162

Перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець розповів, що саме партійці та активісти «Батьківщини молодої» допомогли реалізувати ідею про впорядкування Європейського скверу. У заході також взяли участь депутати Миколаївської обласної ради від «Батьківщини» Сергій Чмир та Ігор Івануна.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова