Завдяки «батьківщинівцям» до Миколаївської області прибули інвестори

Голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов запросив до Миколаївщини представників турецької компанії, які мають наміри вкласти кошти в розвиток миколаївського аеропорту.

Як повідомляє прес-служба обласного партосередку, приїзду гостей передували переговори, що велися депутатами Миколаївської облради від ВО «Батьківщина» Михайлом Соколовим та Ігорем Івануною. Результатом перемовин стало підписання меморандуму між обласною радою та інвестиційною компанією «RAW3 Construction Corporation».

турки

За словами керівника Миколаївської парторганізації, турецька сторона зобов’язується погасити заборгованість комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Миколаїв» та вкласти інвестиції в розвиток летовища.

«Я сподіваюсь, що за два місяці співпраці ми покажемо результат. У комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Миколаїв», на жаль, є дуже багато проблем, але спільними зусиллями ми зможемо їх вирішити. Головне – відновити роботу аеропорту, збільшити вантажо- та пасажиропотік, покращити туристичну привабливість Миколаївської області», – зазначив Михайло Соколов.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова