«Батьківщинівці» Закарпаття виступили проти непрозорого розподілу бюджетних коштів

На сесії Закарпатської облради депутати від «Батьківщини» зачитали заяву, в якій звинувачують керівництво області в непрозорому розподілі бюджетних коштів та ігноруванні депутатських запитів і звернень від партії.

Як повідомляє прес-служба Закарпатського обласного партосередку, в заяві «батьківщинівців» ідеться про те, що вони так і не отримали відповіді на запитання, як саме розподілялися вільні залишки обласного бюджету.

«На останньому пленарному засіданні попередньої сесії облради депутати голосували за розподіл вільних залишків обласного бюджету. На наші запитання про принципи розподілу й направлення коштів на вирішення тих чи інших проблем області нам так і не надали відповіді. Наша фракція отримує лише формальні відписки», – сказано в заяві.

За словами «батьківщинівця» Антона Ліврінца, керівництво ради й ОДА фактично ділить депутатів на своїх і чужих, через що страждають тисячі звичайних закарпатців, які підтримали на виборах майбутніх депутатів облради.

«Хочу нагадати, що ви ділите не власні приватні кошти, а кошти платників податків. Керівництво області мусить нести відповідальність за стан справ на території Закарпаття, в тому числі й у тих населених пунктах, які не представлені жодним депутатом», – сказав Антон Ліврінц.

Зважаючи на всі обставини, «батьківщинівці» вимагають від голови Закарпатської облради публічно пояснити принципи розподілу коштів, підтвердити чи спростувати тезу про фінансування лише тих об’єктів, на які є подання від депутатів, що голосували за прийняття бюжету 5 січня 2016 року.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова