Запорізькі депутати від «Батьківщини» взяли участь у партійних навчаннях

2 квітня депутати-«батьківщинівці» місцевих рад Запорізької області разом із колегами з Дніпропетровської, Черкаської та Донецької областей зустрілися в Кіровограді з депутатами інших областей задля обміну досвідом.

Як повідомляє прес-служба Запорізької обласної парторганізації, обласну делегацію з понад півсотні депутатів очолили заступники голови обласного партосередку «Батьківщини» Вадим Петрочук та Олег Мних.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Депутати обласних, районних, міських та сільських рад Запоріжжя прослухали доповіді головних модераторів семінару, народних депутатів України Сергія Соболєва, Олександри Кужель, Вадима Івченка та представників центрального апарату партії. Доповідачі розповіли про основні методи активізації роботи місцевих депутатів із виборцями. Після цього народні обранці працювали в трьох секціях, детально вивчаючи особливості бюджетних відносин на місцях, реформування ЖКГ та оптимізації тарифів, а також шляхи реформування аграрного сектору.

Особливо корисною для запорізького депутатського корпусу стала робота в секціях тарифів і реформи ЖКГ, а також міжбюджетних відносин, модераторами яких виступили колишній міністр ЖКГ в уряді Юлії Тимошенко Олексій Кучеренко та народний депутат Сергій Соболєв.

За словами учасника семінару, «батьківщинівця» Запорізької облради Миколи Ільїна, навчання в Кіровограді допомогло депутатам нижчих рівнів донести до парламентаріїв найболючіші проблеми, над вирішенням яких слід першочергово працювати Верховній Раді, а також отримати корисні поради для вдосконалення роботи на місцях.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова