Україна потребує рішучого політика, якому довірятиме Захід, – Альона Шкрум

Необхідність рішучого політичного лідерства для України народні депутати від «Батьківщини» обговорили сьогодні з екс-прем’єр-міністром Польщі, колишнім міністром закордонних справ і міністром юстиції Влодзімєжем Цімошевічем.

 

Про це повідомила народний депутат України Альона Шкрум.

Як відомо, сьогодні депутати з фракції «Батьківщина» Альона Шкрум, Іван Крулько, Олексій Рябчин, Сергій Євтушок разом з депутатами міжфракційного об’єднання «Єврооптимісти» перебувають з робочою поїздкою у м. Варшава (Польща).

«Пан Цімошевич говорив, що демократичний Захід сьогодні потребує переконливого українського лідера», – розповіла Шкрум.

Вона, своєю чергою,  вважає: «У нас має бути рішучий політик, за яким і Україна, і Європа готова йти, до якого буде довіра».

За словами члена фракції «Батьківщина», для України корисним є польський досвід реформ та необхідність креативних рішень, про які розповів Влодзімєж Цімошевіч.

«Всі знають, як зробити яєчню з яєць, але ніхто не знає – як зробити з яєчні цілі яйця! Ми мали бути креативними, шукати нових рішень, бо старі не працювали», –  цитує відомого польського політика Альона Шкрум.

Вона переконана, що і в українських політиків усе вийде: «Все можливо, і все вийде! На жаль, старі методи не працюють і не врятують економіку, лише креативні і нові рішення здатні переламати систему».

За словами члена фракції «Батьківщина», на зустрічі з екс-прем’єр-міністром Влодзімєжем Цімошевічем також йшлося про євроінтеграційний досвід Польщі, майбутні перспективи України, питання реформ та боротьби з корупцією.

Завтра українські парламентарі планують зустрітися з Президентом та керівництвом Парламенту Республіки Польща.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова