Луганська «Батьківщина» підтримує інвалідів Новоайдарщини

Завдяки депутатам місцевих рад від «Батьківщини» на Луганщині люди з інвалідністю в селищі Новоайдар отримують допомогу. Так, голова Новоайдарського партосередку, депутат райради Олена Нікітіна допомогла отримати інвалідний візок дівчині з обмеженими фізичними можливостями.

Як повідомляє прес-служба Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», до депутата Новоайдарської районної ради Олени Нікітіної звернулася мати дівчини з особливими потребами. Дитині був конче необхідний інвалідний візок, але родина не мала коштів, щоб його купити.

08595c5f97cd2f81cc9bb22eabda3295357752f6f82c1fcacebad0358400a040

Олена Нікітіна знайшла благодійну організацію, яка безкоштовно надала такий візок. Депутат особисто доставила його дівчині додому.

«Люди в своїх зверненнях скаржаться на нестерпні умови життя, постійне зростання цін на продукти харчування, підвищення тарифів. У таких умовах грошей ледь вистачає на найнеобхідніше, не кажучи вже про придбання коштовних засобів чи медикаментів, – зазначає представниця «Батьківщини». – Ми допомагаємо нужденним, що є сили. Проте багато людей – вже на порозі бідності. Уряду варто замислитися над стратегією розвитку країни, бо нині вона просто вбивча для людей».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова