Дніпропетровська «Батьківщина» організувала весілля воїна, якого важко поранили під Авдіївкою

29-річний житель Нікополя Дніпропетровської області Олександр Грищенко брав участь у бойових діях на Донбасі більше року. Він готувався до демобілізації, однак недавнє загострення ситуації під Авдіївкою сплутало юнакові всі карти. Олександр у БМП підірвався на фугасі й отримав важке поранення – втратив частину ноги й око.

«Доля Олександра нас вразила особливо, хоч пораненим воїнам допомагаємо постійно й усього набачилися, – розповідає депутат Дніпропетровської облради від ВО «Батьківщина» Андрій Козар. – Олександр з цивільною дружиною Альоною виховують двох її дітей від першого шлюбу й чекають спільну дитину. І тут такий страшний удар долі! Ми зробили все можливе: надали матеріальну допомогу, оточили пораненого постійною увагою».

Як повідомляє прес-служба Дніпропетровського обласного партосередку, «батьківщинівці» були вражені, коли Олександр та Альона звернулися до них з проханням організувати просто в лікарні урочисту церемонію з нагоди узаконення своїх стосунків.

«Звісно, ми відмовити не могли», – каже Андрій Козар.

IMGP8543

Весілля відбулося в Дніпропетровській обласній офтальмологічній лікарні за 8 днів після того, як Олександр був важко поранений. Таку подію в лікарняному закладі відзначали вперше.

«Коли Саша вперше після поранення мені зателефонував, то насамперед запитав: «А без ноги ти мене кохатимеш?». «Звісно, кохатиму», – відповіла тоді я, ще не усвідомлюючи всього до кінця, – згадує наречена Альона Табакова. – Потім ми обоє зрозуміли, що біда наші взаємини тільки зміцнила. І хоч ми вже давно думали над тим, щоб узаконити нашу родину, тепер вирішили з цим не зволікати. Ми не знали, як це можна організувати просто в лікарні. Тож дуже вдячні партії «Батьківщина» за те, що всі ці проблеми взяла на себе».

IMGP8529

Як і належить, весілля відбулося за участі офіційного представника РАГСу, під звуки маршу Мендельсона, з квітами, привітаннями і святковим столом. Таку неординарну подію не могли пропустити журналісти, тож цього дня їх чимало зібралося в лікарні.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова