На Одещині «батьківщинівці» запросили дітей в офіс для розваг і навчання

У День захисту дітей Южненська «Батьківщина» влаштувала яскравий захід для наймолодших мешканців міста. У партійному офісі одночасно працювали п’ять творчих секцій, які надзвичайно припали до душі маленьким гостям.

Про це повідомляє прес-служба Одеської обласної парторганізації.

Діти малювали яскраві картини, ліпили з пластиліну звіряток, вирізали красивих метеликів і просто розфарбовували улюблених мультиплікаційних героїв. Малеча також училася плести браслети в національному стилі, які потім подарувала учасникам свята. За словами партійців, кілька годин пролетіли весело, цікаво й позитивно.

«На центральній площі міста стоять лише батути, до яких діти вже звикли. Сьогодні все було по-іншому. Тому я дуже рада, що привела сюди доньку. Їй все дуже сподобалося. Дякую «Батьківщині» за свято для наших дітей», – поділилася своєю думкою гість свята Катерина.

«Батьківщинівці» пишаються, що цього дня в їхньому партійному офісі вперше побували в гостях юні мешканці міста.

«Ми маємо завжди піклуватися про дітей, адже вони – наше майбутнє. Після такого насиченого і яскравого свята ми й надалі проводитимемо схожі заходи», – наголосив голова Южненської парторганізації ВО «Батьківщина» Вадим Назаренко.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова