Владислав Бухарєв зустрівся з громадою Сумщини

Народний депутат фракції ВО «Батьківщина» Владислав Бухарєв провів низку зустрічей з мешканцями Сумської області. Спілкування проходило в селах і селищах Лебединського, Охтирського, Великописарівського та Тростянецького районів.

Про це повідомляє прес-служба Сумської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

За словами Владислава Бухарєва, багато людей не мають фізичної або матеріальної змоги приїхати до міської чи районної громадської приймальні депутата, саме тому зустрічі відбулися на території сільських і селищних рад.

«Під час спілкування переконався, що найбільше громаду турбує підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Крім того, є багато особистих звернень з дійсно важливих приватних проблем», – розповів Владислав Бухарєв.

Він пояснив сумчанам позицію «Батьківщини» стосовно тарифів на комунальні послуги та повідомив про перші успіхи в боротьбі за зниження тарифів фракції та особисто Юлії Тимошенко.

«Депутати фракції ВО «Батьківщина» цілком підтримують громаду в питанні завищеної вартості комунальних послуг і використовують усі можливості для вирішення цієї проблеми», – зауважив народний депутат Владислав Бухарєв і додав, що всі особисті звернення громадян будуть оперативно опрацьовані.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова