Львівська облрада створить робочу групу для перевірки результатів виборів на Ходорівщині

Львівська обласна рада поділяє занепокоєння фракції ВО «Батьківщина» з приводу встановлення підсумків виборів на Ходорівщині, а тому створить спеціальну робочу групу.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації.

29 березня фракція ВО «Батьківщина» під час сесії облради оприлюднила звернення до голови Львівської ОДА щодо можливих фальсифікацій під час підрахунку голосів на Ходорівщині та заблокувала трибуну, вимагаючи забезпечити чесність виборчого процесу.

Після наради голів фракцій очільник Львівської обласної ради заявив, що для забезпечення належного підрахунку голосів облрада створить робочу групу на чолі із заступником голови самоврядного органу.

«До складу групи увійдуть представники політичних сил, які є учасниками виборчого процесу. Група виїде сьогодні до Ходорова на засідання ТВК. Наша політична сила надасть протоколи паралельного підрахунку з мокрими печатками для зняття копій. Такі ж протоколи, у разі наявності, надають і представники інших партій-учасників виборчого процесу. Результат підрахунку, який здійснюватиметься за участю представників апарату облради, оприлюднять на офіційному сайті ради», – розповів голова фракції ВО «Батьківщина» Юрій Гудима.

Окрім того, депутати Львівської обласної ради готують спільне звернення до всіх сторін виборчого процесу з вимогою утриматися від фальсифікацій.

Нагадаємо, за результатами паралельного підрахунку голосів на виборах до міської ради об’єднаної Ходорівської громади, що відбулися 27 березня, лідирує ВО «Батьківщина» з 18,99% голосів. Водночас у ЗМІ з’явилася інформація з посиланням на офіційних осіб, де вказано інші результати.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова