Черкаські «батьківщинівці» відвідали дітей в обласному протитуберкульозному диспансері

Депутати Черкаського міського партосередку ВО «Батьківщина» вже не один рік опікуються дітьми в обласному протитуберкульозному диспансері. Цього разу «батьківщинівці» відвідали своїх підопічних у Всесвітній день боротьби з туберкульозом.

Як повідомляє прес-служба Черкаської обласної парторганізації, партійці завітали до дітлахів не з порожніми руками – всі діти отримали подарунки та солодощі, вони захоплювалися іграми, розвагами та конкурсами за участі героїв улюблених мультиків.

Sequence_01.Still033

До благодійної справи долучилися депутати Черкаської міської ради від «Батьківщини» Роман Діскант, Юрій Тренкін, Валерій Міняйло, Олексій Мельник, Руслан Петрик, активісти партії Віталій Вовк і Людмила Грабенко, а також місцеві підприємці з ТОВ «Поляков» та «Ласка».

Депутати поспілкувалися з керівництвом диспансеру, обговорили нагальні проблеми й пообіцяли, що винесуть їх на розгляд сесії міськради. Зокрема, очільник Черкаської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Роман Діскант зосередив увагу на ремонті дороги, що веде до медичного закладу.

«Дорога в жахливому стані! – обурився він. – І такою дорогою сюди щодня їздять люди на роботу, батьки – провідати дітей. Ми розглянемо питання ремонту цієї дороги на засіданні нашої фракції й потім винесемо на розгляд депутатської комісії».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова