Завдяки «Батьківщині» 15 млн людей платитимуть за газ удвоє менше, – Дмитро Шлемко

Партія «Батьківщина» змусила уряд удвічі знизити нормативи споживання газу для людей, які не мають у помешканнях лічильників. Загалом 3,5 млн домогосподарств, або 15 млн українців, тепер платитимуть за газ удвоє менше.

Про це в інтерв’ю газеті «Галичина» сказав народний депутат від «Батьківщини», голова Івано-Франківської обласної парторганізації Дмитро Шлемко.

«Цьому передувала тверда позиція голови партії Юлії Тимошенко, яка довела конкретними цифрами, що потрібно переглянути й знизити нормативи, зокрема під час зустрічі з в.о. керівника Національної комісії, що здійснює державне регулювання в сфері енергетики та комунальних послуг Дмитром Вовком. Це велика перемога, оскільки споживачі платитимуть удвічі менше за газ», – заявив він.

Народний депутат також наголосив, що тарифи на тепло, гарячу воду та газ для населення було встановлено не об’єктивно.

«Нині перед урядом і парламентом постало завдання чітко визначити, якими мають бути економічно обґрунтовані нормативи та тарифи. Те, що їх буде змінено, зрозуміло. І це перша перемога «Батьківщини» на шляху боротьби з драконівськими тарифами», – зауважив Дмитро Шлемко.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова