Голова фракції «Батьківщина» в Київраді: Депутати повинні підтримати громаду

Земельна комісія Київради підтримала проект рішення «Про розірвання договору оренди земельної ділянки від 31.08.2010 року № 63-6-00611» із забудовником на Осокорках. Остаточне рішення – за депутатами.

Про це повідомила член комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування, голова фракції «Батьківщина» у Київраді Тетяна Меліхова.

Вона додала, що на засіданні був присутній мер Києва Віталій Кличко.

За словами Меліхової, члени комісії висловилися за припинення кровопролиття, яке чиниться через це будівництво, і одностайно підтримали проект рішення про відміну договору оренди із забудовником.

«Забудовники мають розуміти, що навіть, якщо вони отримали всі дозволи на будівництво, це не є гарантією, що вони зможуть почати будувати, адже думка громади – це найголовніша «дозвільна інстанція» цього міста», – наголосила голова фракції «Батьківщина» в Київраді.

Відтак, проект рішення буде розглянутий депутатами Київради вже завтра, 28 травня 2015 року, на пленарному засіданні Київради.

«Маю надію, депутати не гратимуться у відсутність кворуму при обговоренні зазначеного питання, що проект рішення буде розглянуто першим як невідкладний, і депутати беззаперечно підтримають громаду в її бажанні залишити цю земельну ділянку незабудованою», – висловила сподівання Тетяна Меліхова.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова