На Вінниччині депутати від «Батьківщини» звітують перед громадою

Депутати Томашпільської районної ради з фракції ВО «Батьківщина», що на Вінниччині, прозвітували перед громадою за 100 днів своєї діяльності.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації, депутати постійно допомагають виборцям, що звертаються до них зі злободенними проблемами – нарахуванням субсидій, врегулюванням земельних відносин, захистом малозабезпечених осіб та учасників АТО. Томашпільські «батьківщинівці» намагаються врятувати від закриття Вапнярську міську лікарню.

На позачерговій сесії Томашпільської райради фракція ВО «Батьківщина» підтримала звернення до Верховної Ради з вимогою не вносити зміни до Конституції, які надають особливий статус частинам Донецької та Луганської областей. Проти цього документа виступили депутати інших фракцій.

«Ми постійно допомагаємо сім’ям переселенців, воїнам АТО. Відвідуємо обласний центр соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій». Беремо участь у громадському житі району», – розповів голова фракції ВО «Батьківщина» в Томашпільській райраді Микола Бойко.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова