Депутат від «Батьківщини» опікується ветеранами в Рубіжному на Луганщині

Депутат Рубіжанської міської ради від «Батьківщини», що на Луганщині, Юрій Цимбалюк налагодив співпрацю з головою первинної ветеранської організації Неллі Лященко. Разом вони регулярно вітають ветеранів-ювілярів з днем народження, дарують подарунки та увагу.

Про це повідомляє прес-служба Луганського обласного партійного осередку.

Нещодавно 90-річний ювілей відзначала Анастасія Петрівна Донченко. Вона – учасник бойових дій, інвалід війни, ветеран праці. На фронт пішла ще 16-річною дівчиною, була санітаркою. Перемогу зустріла в Болгарії. По війні відновлювала господарство в селах Кремінського району на Луганщині. 1951 року переїхала до Рубіжного, де до пенсії працювала на хімічному підприємстві. Має доньку, внуків та правнуків.

Цімбалюк поздравил

«Батьківщинівець» Юрій Цимбалюк та Неллі Лященко привітали ветерана зі святом, подарували їй квіти та добрі побажання. Жінка була приємно вражена прихильним ставленням до себе депутата.

«На жаль, ветерани зараз не отримують достатньо уваги ані з боку держави, ані з боку місцевої влади. Багато з них зустрічають старість на самоті. Це, на моє переконання, є неприпустимим. Робота депутата – це не тільки сесії та комісії, це ще й підтримання доброго психологічного стану людей у своєму місті. Нашим ветеранам потрібна увага, спілкування, приємні емоції. Це не потребує великих ресурсів, потрібні лише бажання, добре серце та щира любов до людей», – зазначив Юрій Цимбалюк.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова