«Батьківщина» провела в Житомирі навчання депутатів місцевих рад

22 березня в Житомирі відбулася навчально-інформаційна нарада депутатів місцевих рад від «Батьківщини» з чотирьох областей – Житомирської, Рівненської, Вінницької та Хмельницької.

Як повідомляє прес-служба Житомирської обласної парторганізації, у роботі заходу взяли участь лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, перший заступник голови політсили Іван Кириленко, народні депутати минулих скликань.

Метою заходу стало навчання депутатів-«новобранців», обраних за виборчими списками ВО «Батьківщина», аби вони могли ефективно виконувати свої обов’язки в органах місцевого самоврядування.

APM9865

За словами Юлії Тимошенко, «Батьківщина» несе перед виборцями повну відповідальність за роботу своєї команди, тому й організувала таку нараду, залучивши кваліфікованих фахівців.

«Партія «Батьківщина» отримала на місцевих виборах понад 9 тис. депутатів. Більше 80% новообраних депутатів – це люди, які ніколи не були в радах. І щоб депутати твердо знали, як служити людям, як працювати в радах, як виконувати ті обіцянки, які вони давали під час виборів, як правильно організувати свою роботу, проводяться такі навчальні заходи», – зазначила лідер партії.

Голова Житомирського обласного партосередку Анжеліка Лабунська, у свою чергу, наголосила, що «Батьківщина» – єдина політична сила, яка організувала системне навчання своїх партійців.

«Депутатський корпус обласної ради оновився на 70%, і люди, які стали депутатами місцевих рад, не завжди розуміють, що і як робити. У цьому їм потрібна фахова допомога. На відміну від інших політичних партій, тільки «Батьківщина» проводить навчання депутатів», – сказала Анжеліка Лабунська.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова