На Миколаївщині тривають акції «Батьківщини» на підтримку Надії Савченко

З ініціативи місцевих партосередків «Батьківщини» у Миколаївській області відбулися громадські заходи на підтримку Надії Савченко й інших політв’язнів кремлівського режиму.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У районному центрі Баштанка акція відбулася у вигляді концерту-марафону, в ході якого лунали патріотичні пісні. Місцеві жителі підписалися під зверненням за визволення Надії.

«На жаль, ані боротьба самої Надії, ані думка міжнародної спільноти не вплинула на кремлівських діячів. Не виконуються й Мінські домовленості. Я сподіваюся, що нарешті почують голос простих громадян, які ставлять свої підписи за свободу української героїні», – сказала на мітингу голова Баштанського районного партосередку ВО «Батьківщина» Лідія Заболотня.

Очільниця Кривоозерської районної парторганізації Наталія Дурачевська розповіла, що люди, які прийшли на акцію, поставили свічки в місцевому храмі за здравіє Надії Савченко. Керівник фракції ВО «Батьківщина» в Кривоозерській селищній раді Ірина Таворська зачитала тези Юлії Тимошенко, які лунали під час всеукраїнського мітингу-підтримки української льотчиці.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова