Василь Деревляний розкритикував кадрову політику на Тернопільщині

В ефірі радіо РОКС лідер тернопільських «батьківщинівців» Василь Деревляний висловив обурення з приводу звільнення з посад висуванців Майдану.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

«Мене найбільше обурюють ті процеси в області, які суперечать вимогам Майдану. Хай би хто що казав, а я був на Майдані від початку і до дня розстрілів. Чергував згідно з розкладом: і вдень, і вночі. Я бачив там багатьох тернополян. Але є й такі, хто ніколи не був на Майдані, однак активно піариться на тих подіях», – зазначив Василь Деревляний.

Він здивований кадровою політикою, яку нині здійснюють на Тернопільщині.

«У районах області є декілька наших представників на керівних посадах в районних радах та РДА. Більшість із них прийшли на посади за згоди місцевих громад, тому й працюють з відповідальністю перед ними. Мене дивує, що посад позбавляють тих людей, яких призначав Майдан, а на їхні місця приводять невідомо кого, а подекуди й колишніх слуг режиму Януковича», – наголосив голова Тернопільської «Батьківщини».

За словами Василя Деревляного, в області досі залишаються на державних посадах ті, хто «підігрував режиму Януковича та комуністичній партії, хто вишивав портрет Януковича й підставляв школярів під цю акцію».

«Таке враження, що всі помалу забувають цінності та вимоги Майдану, забувають про відповідальність перед Небесною сотнею й Героями війни, що триває на українській землі», – додав очільник Тернопільської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова