На Одещині «Батьківщина» провела акцію на підтримку Надії Савченко

21 березня активісти Комінтернівського районного партосередку ВО «Батьківщина», що на Одещині, організували спільно зі студентами та викладачами Петрівського державного аграрного технікуму акцію на підтримку Героя України, народного депутата від «Батьківщини» Надії Савченко.

Про це повідомляє прес-служба Одеської обласної партійної організації.

бют 720

З ініціативи «батьківщинівців» Комінтернівського району на чолі з головою Володимиром Сорохманюком відбулася акція на підтримку українки, яка стала прикладом незламності та героїзму для всіх Українців. Флешмоб провели в актовому залі Петрівського державного аграрного технікуму.

Окрім партійців, у заході взяли учать голова Комінтернівської районної держадміністрації Дмитро Наталуха та депутат райради від «Батьківщини» Олександр Чорновіл.

«Надія Савченко є прикладом високої честі й надзвичайно великої любові до Батьківщини. Вона є втіленням українського народу, який демонструє свій незламний характер. Ми впевненні, що не зважаючи на тиск та нелюдське відношення Росії до української льотчиці вона буде звільнена!» – зазначив Володимир Сорохманюк.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова