На Вінниччині «батьківщинівці» допомогли пораненим бійцям АТО

Очільник Вінницької обласної «Батьківщини» Людмила Щербаківська та депутат облради Геннадій Мазур надали пораненим бійцям АТО благодійну допомогу.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації, «батьківщинівці» побували у військово-медичному клінічному центрі, де відвідали бійця 34-го батальйону «Батьківщина» Юрія Черепінського. Хлопець родом із Кіровоградщини й наразі проходить курс лікування після поранення біля шахти «Южної».

фото_3422

Людмила Щербаківська та Геннадій Мазур відвідали також бійця в/ч В2830 Юріса Вайсбекера, громадянина Німеччини. Юріс за походженням латвієць. У зоні бойових дій у Пісках отримав чисельні вогнепальні осколкові поранення обох гомілок та лівої стопи. За період лікування в медичному центрі Юрісу зробили п’ять операцій та встановили апарати Костюка, в яких боєць повинен перебувати до серпня. Окрім того, було виявлено, що боєць хворий на вірусний гепатит С, його лікування має проходити в декілька етапів. Юріс сподівається продовжити своє лікування й медичну реабілітацію в Німеччині.

Партійці надали пораненим бійцям благодійну допомогу, подякували за мужність та героїзм у захисті рідної країни й побажали швидкого одужання.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова