Партійці Луганщини допомагають мешканцям отримати адресну допомогу

«Батьківщинівці» Луганщини роз’яснили законодавчі аспекти й допомогли зібрати документи для отримання адресної допомоги онкохворому мешканцю міста Сватове.

Як повідомляє прес-служба Луганської обласної парторганізації, у місті Сватове очільник партосередку Сергій Потєряхін разом із депутатом міськради від «Батьківщини» Тетяною Горбачовою допомогли хворому Юрію Молчанову.

«Депутати й громадські діячі повинні допомагати людям розібратися в аспектах взаємодії з державними установами. Нині зустрічається багато перешкод для отримання реальної допомоги в державних установах, попри намагання демократизувати їх. Одне із наших головних завдань – налагодити діалог і взаємодію між владою та людьми», – сказав голова Сватівського міського партосередку «Батьківщини» Сергій Потєряхін.

За його словами, Кабмін всіляко намагається переконати людей, що в Україні проводять реальні реформи, однак, на місцевому рівні жодних змін не відбулося. Мешканці Луганщини скаржаться у громадських приймальнях на бюрократизм у державних установах, який лише ускладнює шлях до отримання певних послуг чи допомоги.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова