Миколаївська «Батьківщина» розкритикувала рішення уряду

Миколаївщина недоотримала обіцяних мільйонів на ремонт сумнозвісної траси Н-11 «Миколаїв-Дніпропетровськ». Ситуація викликала серйозний громадський резонанс – люди вийшли блокувати дорогу.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації, депутат облради від ВО «Батьківщина» й один з активних учасників акції громадянської непокори Олександр Бондар назвав подачкою суму, виділену Кабміном на ремонт автотраси.

«Нас всіх кинули. Жителів Новобужжя, Снігурівщини, Первомайщини, Єланецького району та інших територій Миколаївщини. Виділили 100 мільйонів гривень на ремонт десяти кілометрів траси Н-11, а ремонту та відновлення потребує 76 кілометрів ущент розбитої дороги», – наголосив «батьківщинівець» і додав: «Цей крок у вигляду виділення коштів – просто брехня із присмаком цинізму та замилювання очей».

За словами Олександра Бондаря, Служба автомобільних доріг у Миколаївській області захистила фінплан з ремонту доріг на загальну суму 324 мільйони гривень, однак очікуваної суми не отримала.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова