У Запоріжжі «Батьківщина» долучилася до створення «Альтернативної мерії»

Депутати фракції «Батьківщина» в Запорізькій міській раді увійшли до керівних органів «Альтернативної мерії», створеної 22 травня на противагу неефективній і корумпованій владі Запоріжжя.

Про це повідомляє прес-служба обласної партійної організації.

Присутні на установчих зборах «Альтернативної мерії» «батьківщинівці» Ірина Костенко й Володимир Максимов очолили альтернативне управління освіти, що має контролювати діяльність департаменту освіти.

За словами голови фракції ВО «Батьківщина» в Запорізькій міськраді Ірини Костенко, партія ухвалила рішення взяти участь у формуванні альтернативних структур у відповідь на беззаконня, відсутність гласності й прозорості в діяльності міських чиновників, а також з огляду на неможливість змінити ситуацію рішеннями діючого складу міськради.

«Відбулася революція, змінилася влада в країні, але в міськраді продовжують засідати колишні «регіонали», які блокують усі прогресивні рішення. А в кріслі мера досі перебуває зрадник і запроданець. У цих умовах ми не бачимо іншої можливості впроваджувати реальні зміни, як створити альтернативні громадські структури», – зазначила представниця «Батьківщини».

Депутат міськради «батьківщинівець» Володимир Максимов зауважив, що головним завданням «Альтернативної мерії» буде щоденний контроль діючої влади.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова