«Батьківщина» Одещини допомагає воїнам-«афганцям»

Голова фракції ВО «Батьківщина» в Одеській облраді Олег Радковський підписав меморандум про взаємодію та співпрацю зі Спілкою ветеранів-інвалідів Афганістану.

Про це повідомляє прес-служба Одеського обласного партосередку.

05
15 березня біля будівлі облдержадміністрації зібралося близько 200 ветеранів війни в Афганістані. Учасники мітингу вимагали від керівництва області підписати меморандум про забезпечення «афганців» реальними пільгами: безкоштовним проїздом у громадському транспорті, правом на безкоштовне протезування зубів та щомісячну допомогу сім’ям загиблих та інвалідів.

З воїнами-інтернаціоналістами зустрівся перший заступник голови Одеської облради, голова фракції «Батьківщина» Олег Радковський. Він запросив актив Спілки ветеранів-інвалідів Афганістану до зали засідань для обговорення найболючіших питань ветеранів.

Олег Радковський запевнив «афганців», що їхні прохання будуть розглянуті на сесії найближчим часом і підтримані фракцією ВО «Батьківщина». Разом із головою обласної Спілки ветеранів Афганістану Афанасієм Радуканом вони підписали меморандум про взаємодію та співпрацю.

«Підписаний сьогодні меморандум свідчить про те, що незважаючи на труднощі, ми зробимо все можливе для підтримки ветеранів Афганістану та їхніх сімей», – сказав очільник фракції «Батьківщина».

За його словами, «Батьківщина» ініціюватиме розгляд усіх питань, що були обговорені з ветеранами-«афганцями», вже під час наступної сесії обласної ради.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова