З ініціативи «Батьківщини» Київ розпочне підготовку до опалювального сезону вже 15 квітня

За дорученням голови комісії Київради з питань ЖКГ, очільника столичної «Батьківщини» Володимира Бондаренка 15 квітня виконком прозвітує про підготовку до наступного опалювального сезону.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської партійної організації.

«Усі знають прислів’я: «готуй сани з літа». Уже найближчим часом нинішній опалювальний сезон буде завершено. Щоб у наступному сезоні не трапилося тих казусів, які траплялися досі, я як голова комісії ЖКГ вважаю, що підготовка до майбутнього опалювального сезону має розпочатися в день закінчення нинішнього – а це 15 квітня. Тому дата проведення спеціального засідання вибрана символічно», – сказав Володимир Бондаренко.

IMG_7162

«Батьківщинівець» наголосив, що досвід минулих опалювальних сезонів – з усіма його проблемами й недопрацюваннями – засвідчив украй низький рівень підготовки Києва до осінньо-зимового періоду навіть у спокійному режимі, не кажучи вже про екстремальні ситуації та катаклізми, які може підкинути природа.

«Вимога до департаментів КМДА прозвітувати – це не просто бажання почути від чиновників про існуючі проблеми, але й бажання комісії максимально допомогти місту як жорстким контролем, так і прийняттям необхідних рішень Київради, щоб комунальні служби справилися зі своїми завданнями», – заявив Володимир Бондаренко й додав, що від успішної підготовки до зими залежить комфорт усіх киян у холодну пору року.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова