«Батьківщинівці» Тернопільщини взяли участь у регіональних зборах депутатів місцевих рад

На зборах депутатів місцевих рад від «Батьківщини», що 12 березня відбулись у Львові, Тернопільщину представляли понад півсотні народних обранців.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської обласної партійної організації.

За словами «батьківщинівців», збори стали чудовою нагодою для обміну досвідом і обговорення плану ефективного господарювання в областях.

IMG_20160312_123520

«Ми, як і всі області, маємо проблеми в різних галузях. На частину з них маємо повноваження впливати й вирішувати, але більшість з них залежить від вищої державної влади, дії якої зараз є незрозумілими й неприйнятними», – зазначив лідер «батьківщинівців» Тернопільщини, перший заступник голови Тернопільської облради Василь Деревляний.

Він наголосив, що єдність та взаємопідтримка в команді «Батьківщини» скріплюють партійні лави й додають сил для роботи задля кращого життя українців.

«Ми – депутати сільських, міських, районних та обласної рад – маємо брати на себе відповідальність за долю громад. На Тернопільщині ми маємо сильну, монолітну та дисципліновану команду, яка за підтримки партійного керівництва й нашої парламентської фракції буде гідною та надійною опорою для краян», – висловив переконання Василь Деревляний.

Після спільної наради депутати розділилися на групи й працювали в галузевих секціях.

На регіональні збори у Львів прибули представники «Батьківщини» із Львівської, Тернопільської та Волинської областей.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова