Запоріжці звернулися до президента України з вимогою врятувати Надію Савченко

12 березня в Запоріжжі за участю активістів «Батьківщини» відбувся черговий флешмоб на підтримку української льотчиці Надії Савченко.

Як повідомляє прес-служба Запорізького обласного партосередку, захід пройшов на Майдані Героїв. Учасники прийняли звернення до президента України з вимогою докласти всіх зусиль для визволення Надії з полону.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Більш ніж півтора року Надія перебуває в російському полоні, демонструючи зразок витримки й мужності, потерпаючи від несправедливостей російського судочинства. Натомість українська влада не докладає достатніх зусиль для якнайшвидшого визволення нашої героїні», – сказав голова Вознесенівської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Сергій Биков, відомий правозахисник, президент ГО «Правова країна».

Присутні на площі перед облдержадміністрацією громадські активісти й небайдужі мешканці міста одноголосно підтримали вимоги до вищих органів державної влади докласти максимум зусиль для звільнення Надії Савченко, яка перебуває нині на межі життя і смерті, а також інших незаконно утримуваних у Росії українських військових і волонтерів.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова