Миколаївські «батьківщинівці» визнали незадовільною роботу Служби автомобільних доріг

На сесії Миколаївської обласної ради фракція «Батьківщина» розкритикувала роботу Служби автомобільних доріг області за вкрай незадовільний стан магістралей.

Про це повідомляє прес-служба обласної партійної організації.

Очільник фракції ВО «Батьківщина» Михайло Соколов зазначив, що керівництво Служби не спромоглося добитися додаткового фінансування на ремонт ущент розбитих трас національного значення, натомість лише нарікало на нестачу фінансів.

Депутат-«батьківщинівець» Олександр Бондар, який є одним з ініціаторів перекриття дороги Н-11 «Миколаїв-Дніпропетровськ», наголосив, що громадянська акція триває вже третій тиждень.

дорога

«Протягом останніх трьох років навіть на поточний ремонт траси не виділено жодної копійки, – сказав він. – Великовантажівки остаточно розбили дорогу, окремі ділянки якої слід будувати заново або проводити капітальний ремонт. Тому жителі Новобузького та Казанківського районів виставили два блокпости, ставши таким чином живою перепоною для вантажівок».

За словами Олександра Бондаря, тепер уряд начебто виділив 100 мільйонів гривень на ремонт миколаївської ділянки дороги, проте вони не врятують ситуацію.

«Це просто замилювання очей. Ми не підемо з траси, доки не розпочнеться реальний ремонт», – зазначив депутат.

«Батьківщинівці» подали на сесії облради принципові пропозиції з приводу ремонту доріг національного та місцевого значення.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова