Вадим Івченко: Село не відчуло політики уряду в аграрній сфері

Агропромисловий комплекс – локомотив національної економіки, який може врятувати Україну.

Про це заявив народний депутат від «Батьківщини» Вадим Івченко під час наради із депутатами місцевих рад Сумщини, Полтавщини та Харківщини, повідомляє прес-служба Сумської обласної парторганізації.

12814000_1706920259578597_8389255026660435645_n

«Село не відчуло політики уряду в питанні сільських територій. Навпаки, відбувається тотальне укрупнення громад, вивільнення територій. Зараз готується закон про обіг земель, за яким планується продати всі державні землі», – наголосив Вадим Івченко та зазначив, що готовий запропонувати новому урядові нову програму дій в аграрній галузі.

Учасники наради також обговорили питання високих тарифів на послуги ЖКГ. Місто Суми тут стало першопрохідцем, адже в місті вдалося знизити «драконівські» тарифи.

За словами очільника обласної парторганізації ВО «Батьківщина» й мера Сум Олександра Лисенка, домогтися цього вдалося завдяки спільним зусиллям місцевих депутатів та партійців.

«Ми виходимо з пропозиціями не через Фейсбук, а особисто спілкуємося з людьми, обговорюючи питанням ЖКГ, тарифів, земельні питання. Це дає змогу на місцевому рівні приймати правильні рішення», – зазначив Олександр Лисенко.

Під час партійної наради в Сумах «батьківщинівці» висловили спільну переконаність, що тільки ефективний діалог центральної влади з керівництвом на місцях та громадою може покращити добробут українців.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова