«Батьківщина» Житомирщини вимагає звільнити Надію Савченко

9 березня очільниця Житомирського обласного партосередку «Батьківщини» Анжеліка Лабунська разом із однопартійцями долучилася до міжнародної акції на підтримку української льотчиці.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

12805832_1712270879055464_2638613840681351832_n
У Житомирі на майдані Корольова сотні патріотично налаштованих житомирян підтримали українську бранку, яку незаконно утримують у Росії. Вони вийшли на акцію з плакатами: «Свободу Савченко», «Надії – волю», «Надія – живи».

Очільниця «батьківщинівців» зазначила, що до акції долучилися не лише партійці, а й звичайні громадяни України, яким небайдужа доля героїчної льотчиці.

«Сьогодні увесь світ став на захист Надії Савченко. Україна повинна використати всі можливі дипломатичні важелі, аби наша Надія змогла повернутися додому. Ця тендітна українка є сьогодні символом нашої держави», – сказала Анжеліка Лабунська.

IMG_4126

«Батьківщинівка» занепокоєна тим, що проголошення вироку суду перенесено на 21 березня, адже кожен наступний день є дуже важливим для здоров’я Надії Савченко, яка оголосила сухе голодування.

Анжеліка Лабунська глибоко переконана, що, лише об’єднавшись, можна домогтися звільнення з російського полону української героїні.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова