Львів’яни прийшли до консульства Росії, щоб підтримати Надію Савченко

9 березня у Львові відбулася хода «Підтримай Надію!». Близько 500 львів’ян з банерами та плакатами «Підтримай Надію Савченко!» пройшлися від пам’ятника Тарасові Шевченку до генконсульства Росії.

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», люди скандували «Свободу Надії!», виконали Гімн України та оголосили звернення до влади Росії з вимогою звільнити українську бранку.

IMG_9479

«Закликаємо весь світ підтримати Надію й скеровувати такі звернення до президента України, провідних світових лідерів, європейських інституцій. Лише застосувавши всі можливі механізми впливу на Росію, можна домогтися звільнення української бранки, – зазначила заступник керівника Львівського обласного партосередку ВО «Батьківщина» Галина Козак. – У катівнях путінської імперії ув’язнено велику українку, жінку й патріотку. Вона одна на території Росії тримає цілий фронт».

До заходу долучилися львів’яни, громадські активісти, представники різних політичних сил.

IMG_9441

«Батьківщинівці» закликали громадян підтримувати Надію молитвою, акціями, листами, зверненнями до президента України та міжнародної спільноти.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова