Миколаївські партійці вшанували Великого Кобзаря

9 березня представники Миколаївського обласного, міського та районних партосередків ВО «Батьківщина» взяли участь в урочистих заходах, присвячених 202-річчю від дня народження Тараса Шевченка.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», на мітингу, що відбувся біля пам’ятника Великому Кобзареві, виступив очільник партійців Миколаївщини Михайло Соколов.

????????????????????????????????????

«Тарас Шевченко став для всіх нас символом боротьби за українську незалежність, він вперше заявив про самоідентифікацію українського народу. Він, провівши в російських казематах частину свого життя, слугує для нас нагадуванням про непросте минуле та водночас є сучасником, зважаючи на нинішню позицію російської влади», – наголосив «батьківщинівець».

Михайло Соколов переконаний, що «Кобзар» має стати для всіх українців невичерпним джерелом енергії та стимулом до боротьби.

Він нагадав, що саме «Кобзар» партійці передали Юлії Тимошенко, коли вона опинилася за ґратами як політичний в’язень.

DSC_0241

Водночас учасник АТО, перший заступник голови обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець наголосив, що українці «мають усі інструменти для зміни влади, якщо вона не стане захищати інтереси своїх громадян».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова