«Батьківщина» в Чернігові відновила роботу виїзних громадських приймалень

Депутати міської та районних рад Чернігова від ВО «Батьківщина» відновили виїзні громадські приймальні у дворах обласного центру.

Завдяки партійцям чернігівці матимуть нагоду отримати консультації із соціальних, земельних, правових та інших питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

За словами заступника голови міського партосередку, депутата міськради Віталія Федотова, прийом здійснюватиметься тричі на тиждень – у вівторок, середу й четвер, починатиметься о 18:00 і триватиме протягом півтори-двох годин. Інформацію про роботу виїзних приймалень «батьківщинівці» планують поширювати на дошках оголошень біля під’їздів.

«На прийомах обов’язково будуть присутні депутати міської та районної рад, які закріплені за округом, а також голови районної та первинної парторганізацій», – пояснив Віталій Федотов.

Він додав, що до складу виїзної групи обов’язково входитимуть юристи та представники благодійного фонду «Європа», з яким Чернігівська обласна парторганізація ВО «Батьківщина» тривалий час співпрацює.

Віталій Федотов нагадав, що виїзні зустрічі з громадою Чернігова започаткував 2012 року народний депутат України Валерій Дубіль. Відтоді команда «Батьківщини» систематично здійснює такі прийоми. Протягом 2012 року відбулося понад 250 зустрічей, у 2013-му – близько 50-ти, торік «батьківщинівці» провели 149 виїзних зустрічей з виборцями.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова