Партійці Миколаївщини підтримують вимоги громадськості про відставку мера Первомайська

Активісти Первомайського міського осередку ВО «Батьківщина» спільно з представниками інших політичних партій та громадських організацій провели в приміщенні виконкому міськради круглий стіл на тему: «Результати та перспективи безстрокової акції «Мера Дромашко – у відставку».

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Проведення заходу обумовлено насамперед тим, що багатомісячні мітинги під стінами міської ради, вимоги громадськості про відставку мера Первомайська Людмили Дромашко влада ігнорує. Така позиція жителів ґрунтується насамперед на тому, що керівництво міста самоусунулося від розв’язання найболючіших проблем та покриває корупційні схеми на комунальних підприємствах Первомайська», – ідеться в повідомленні Миколаївської «Батьківщини».

Учасники круглого столу наголосили, що основною причиною невдоволення первомайців міським головою є занепад міста, який посилюється з кожним місяцем. Представники різних за поглядами політичних партій та громадські активісти заявили про необхідність виробити спільний план дій, аби забезпечити життєдіяльність населеного пункту.

Нагадаємо, у Первомайську вже впродовж кількох місяців тривають акції з вимогою відставки міського голови Людмили Дромашко.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова