Луганська «Батьківщина молода» сприяла візиту в зону АТО естонського журналіста

Голова Луганського осередку «Батьківщини молодої» Анастасія Цепляєва організувала візит кореспондента естонської газети «Postimees» Яануса Пийрсалу в місто Щастя, що на Луганщині.

Про це повідомляє прес-служба обласного партосередку ВО «Батьківщина».

Кореспондент наразі перебуває в так званій «сірій» зоні. Він збирає матеріал для найбільшої в Естонії газети про реальну ситуацію на Сході України.

«Складно перебільшити значущість та важливість таких візитів. Окрім окупації та війни, ми маємо ще більшу війну – інформаційну, в якій Україна, на жаль, поки що почувається невпевнено. Тому ми розраховуємо на підтримку європейської преси, яка неупереджено розповідає правду про те, що зараз коїться на Донбасі», – зазначила Анастасія Цепляєва.

Вона додала, що організація візиту гостя з Європи – це не лише велика честь, але й велика відповідальність.

20160221_124455

У Щасті кореспондент зустрівся з представниками силових структур, відвідав батальйон «Луганськ-1», поспілкувався з активістами громадянського суспільства.

«Ми показали ситуацію, як вона є – без прикрас та казок. Те, що кореспонденти авторитетних видань самі приїжджають на передову, спілкуються тут з військовиками та цивільним населенням, гарантує об’єктивність і правдивість висвітлення інформації для європейської спільноти. Я дуже вдячна Яанусові, що він знайшов можливість приїхати», – наголосила Анастасія Цепляєва.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова