Головою Черкаської міської парторганізації знову обрали Романа Дісканта

На звітно-виборній конференції Черкаського міського партосередку ВО «Батьківщина» делегати заслухали звіт голови й бюро за попередню каденцію, після чого обрали керівництво.

Про це інформує прес-служба Черкаської обласної партійної організації.

«Ми очистилися від запроданців і пристосуванців, оновили партійні лави молодими, успішними, досвідченими черкащанами та прихильниками нашої політичної сили, що роками пліч-о-пліч йшли з нами», – наголосив очільник «батьківщинівців» Черкас Роман Діскант.

За словами партійців, міська організація ВО «Батьківщина» доклала чимало зусиль, щоб партія не втратила авторитету в місті, й про це свідчать конкретні справи.

WP_20160216_17_27_58_Pro

Делегати схвалили звіт про роботу голови й бюро. Керівник обласної парторганізації та міський голова Черкас Анатолій Бондаренко позитивно відгукнувся про роботу міського осередку й звернувся до делегатів з пропозицією знову обрати головою Романа Дісканта.

Делегати конференції підтримали пропозицію й проголосували за Романа Дісканта на посаді голови Черкаського міського партосередку, а також обрали новий склад бюро у складі п’яти осіб.

У роботі конференції взяли участь депутати Черкаської міської та обласної рад, члени обласного бюро партії, представник Центрального штабу ВО «Батьківщина» Петро Шевченко, засоби масової інформації.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова