«Батьківшинівці» Миколаєва обрали нового голову партосередку

У Миколаєві відбулася звітно-виборна конференція міської парторганізації ВО «Батьківщина».

Як повідомляє прес-служба обласного партійного осередку, на партконференції, в якій взяли участь 23 делегати, заслухали звіт голови миколаївських «батьківщинівців» Олександра Гриценка. Він розповів про заходи, які були здійснені протягом року.

конф1

Делегати відзначили, що в умовах гострої політичної боротьби Миколаївська міська парторганізація провела активну кампанію на виборах до місцевих органів влади, пояснювала землякам позицію депутатської фракції ВО «Батьківщина» у Верховній Раді. Протягом року зріс авторитет партії в регіоні, тривала структурна розбудова, чисельність партійців на Миколаївщині збільшилася майже втричі.

За пропозицією активістів партії головою міського осередку ВО «Батьківщина» обрали Олександра Солодова. Олександру 32 роки, він підприємець, понад десять років підтримує «Батьківщину».

«Нині партія виходить на новий рівень. Сподіваюся, що міська організація активно себе проявлятиме», – каже Олександр Солодов.

За словами лідера миколаївських «батьківщинівців», країні необхідно перезавантаження влади, тому він цілком підтримує Юлію Тимошенко, котра заявила про вихід фракції ВО «Батьківщина» з парламентської коаліції.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова