Партійці Черкащини продовжують допомагати учасникам АТО

Шполянська парторганізація ВО «Батьківщина», що на Черкащині, постійно допомагає бійцям-землякам, які перебувають у зоні АТО, та їхнім сім’ям.

Про це інформує прес-служба Черкаського обласного партосередку ВО «Батьківщина».

За словами очільника Шполянської районної парторганізації Володимира Горбача, «Батьківщина» не лише допомагає бійцям на передовій, але й їхнім родинам, які тимчасово залишилися без годувальників. Вже не один місяць у райцентрі Шпола в офісі «Батьківщини» діє центр правової допомоги. У центрі можуть отримати безкоштовну юридичну консультацію учасники АТО та члени їхніх родин. Опікується цими питаннями на громадських засадах юрист Володимир Коваленко.

До цієї справи долучаються й підприємці – члени партійних осередків у населених пунктах району. Зокрема, приватний підприємець Григорій Асланян – один із тих, хто з перших днів АТО разом зі своїм партнером, приватним підприємцем Олегом Кошовим та волонтером Русланом Музикою допомагали мобілізованим бійцям купувати обмундирування, бронежилети, рації. Упродовж тривалого часу вони передають на передову інструменти й запчастини до техніки.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова