Людмилу Янушевич переобрали головою Житомирської міської «Батьківщини»

На звітно-виборній конференції очільником Житомирського міського партосередку ВО «Батьківщина» переобрали Людмилу Янушевич.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Під час конференції партійці розглянули ряд питань, серед яких – звіт про проведену роботу в.о. голови, бюро та контрольно-ревізійної комісії.

Делегати одностайно віддали свої голоси за Людмилу Янушевич, яку переобрали головою Житомирської міської парторганізації, а нещодавно «батьківщинівка» стала заступницею голови Богунської райради Житомира.

111111

«Людмила Петрівна користується авторитетом і реальним впливом у житомирських «батьківщинівців». Її авторитет побудований не на публічній харизмі, а на копіткій щоденній роботі, особистих контактах та спільній праці з рядовими партійцями. Вона цінує в людях такі якості, як взаємодопомога, відданість та вміння працювати на результат», − розповідають партійці.

«Батьківщинівці» зауважили, що для Людмили Янушевич абсолютно не важлива популярність у пресі, для неї важливо бути авторитетом у своєму середовищі, щоб тебе поважали колеги, дотримувалися слова й виконували обіцянки. Такі вимоги вона ставить насамперед до себе.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова