«Батьківщинівець» виявив фінансові зловживання в міському господарстві Запоріжжя

Депутат Запорізької міськради від «Батьківщини» Олег Афанасьєв запідозрив управління капітального будівництва в розкраданні близько 400 тисяч гривень бюджетних коштів та домігся звернення депутатів до прокуратури.

Про це повідомляє прес-служба Запорізького обласного партосередку ВО «Батьківщина».

Фінансові зловживання депутат виявив при ретельному аналізі фінансової звітності про виконання будівельних робіт у Запоріжжі. Порівнюючи кошторисну документацію з реконструкції каналізаційного колектора на центральній вулиці міста з ринковими цінами на аналогічні види будівельних робіт, «батьківщинівець» виявив завищення вартості й обсягу цих робіт на сотні тисяч гривень.

Олег Афанасьєв представив детальний звіт про проведену аналітичну роботу на засіданні комісії з екології Запорізької міськради. Він проінформував колег по депутатському корпусу про наявність корупції в управлінні капітального будівництва (УКБ). Представник «Батьківщини» вимагав пояснень від керівництва цього підприємства.  Аргументи у відповідь заступника начальника УКБ Андрія Колосова виявилися непереконливими для членів комісії.

У підсумку депутати вирішили підготувати звернення до прокуратури з вимогою розібратися, як саме використовувалися бюджетні кошти й витрачалися матеріали під час будівельних робіт. Правоохоронці мають також з’ясувати відповідність виконаних УКБ робіт складеним актам.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова