В Одесі відбулося народне віче за відставку Кабінету міністрів

Одеські активісти ВО «Батьківщина» взяли участь у вічі, головним питанням на якому громадськість поставила відставку прем’єр-міністра Арсенія Яценюка й усього Кабінету міністрів.

Як повідомляє прес-служба Одеської міської партійної організації, мітингувальники вимагали рішучих дій від нинішньої влади, повного перезавантаження уряду та відсторонення «реформаторів».

«Забули взагалі про людей, зубожіння українців крокує всією державою. Ми котимося вниз, а щотижневі звіти прем’єр-міністра Арсенія Яценюка стали лише набором слів, яким він обманює нас», – наголосили присутні на вічі одесити.

DSCN4501

Очільник Одеської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Григорій Гріншпун заявив, що влада не виправдала сподівань учасників Майдану, а тому її слід відправити у відставку.

«Минуло два роки від Революції Гідності, і знову влада забула про український народ. Обіцяних реформ немає, корупція поширюється, люди не знають, як вижити в таких умовах, як прогодувати та вивчити дітей, як сплатити житлові тарифи! Не за таке життя стояли вони на Майдані, не за це загинув цвіт нації. Ми повинні все змінити, треба лише діяти, й саме тому ми вимагаємо повного перезавантаження влади», – сказав він.

IMG_1382

Заступник голови Одеського обласного партосередку ВО «Батьківщина» Анатолій Александров наголосив на радикальних настроях, що нині панують у суспільстві.

«Кожен українець на собі відчуває роботу уряду: в кишенях порожньо й на душі сумно. Майдан триватиме доти, доки не будуть досягнуті цілі, поставлені два роки тому. Якщо влада не прийде до тями й не спроможеться на очікувані зміни на краще, а винні в кризі не підуть у відставку, народ змусить їх це зробити!» – зазначив «батьківщинівець».

Мітингувальники оформили свої вимоги у вигляді резолюції віча. Заступник голови Одеської обласної парторганізації Сергій Веселов зачитав укладений документ, а всі присутні на акції одесити підтримали його.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова