Житомирські «батьківщинівці» підтримали відкриття фотовиставки в рамках проекту «Погляд АТО»

Активісти ВО «Батьківщина» Житомирщини сприяли відкриттю фотовиставки в рамках проекту «Погляд АТО». Вона пройшла в обласній раді 11 лютого й налічувала 57 світлин.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної партійної організації.

Героями експозиції стали учасники АТО з різних куточків України. Автор робіт Леонід Шрайбікус розповідає, що фотографував переважно в Житомирі та в Києві, але має плани ще поїздити по райцентрах і так само познімати українських героїв.

DSC_0176

На фотографіях Леоніда Шрайбікуса – десантники 95-ї бригади та 90-го батальйону, бійці 30-ї та 26-ї бригад, а також добровольчого батальйону «Донбас», Грузинського національного легіону. Усі вони, за словами фотографа, пройшли пекло війни й заслуговують на увагу.

«Я особисто дуже вдячний нашим грузинським братам, які добровольцями прийшли допомагати українцям захистити Батьківщину. Україна та Грузія – брати навіки», – зазначив голова Житомирської «Батьківщини молодої» Євген Блощинський.

Нагадаємо, напередодні виставки активісти Житомирської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» долучилися до збору коштів для бійців Грузинського національного легіону, купуючи календарі з їхніми світлинами.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова