Депутати від «Батьківщини» виявили нові порушення з боку екс-мера Южноукраїнська

Южноукраїнська міська рада, що на Миколаївщині, створила спеціальну депутатську комісію, яка збирає факти про корупційні діяння колишнього мера міста Євгена Кваснєвського.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», до складу комісії увійшли депутати від цієї політсили Сергій Ярошенко та Сергій Горностай.

«Свого часу внаслідок фальсифікацій з документами, будучи мером Южноукраїнська від Партії регіонів, Євген Кваснєвський зробив «переможцем» конкурсу на оренду торговельного комплексу «Світанок» свого партнера, донецького рейдера Романа Ретюнських. Тепер комісія обстежила технічний стан цієї будівлі», – ідеться в повідомленні Миколаївської «Батьківщини».

юноукр

За словами Сергія Ярошенка, перевірка засвідчила, що приміщення торговельного комплексу «Світанок» перебуває в аварійному стані й потребує негайних заходів для порятунку.

«Те, що зовні виглядає жахливо, всередині ще гірше. Усе знищено, зруйновано, вкрадено, розбито, завалене сміттям. Вертикальні тріщини на стінах, пошкоджена покрівля та електропроводка, вражені грибком стіни – далеко не повний перелік дефектів», – розповів «батьківщинівець».

Сергій Ярошенко переконаний, що безгосподарність, яка призвела до знищення й руйнації міського майна, – це прямий результат корупційної діяльності екс-мера Євгена Кваснєвського.

«Ми вже знаємо, як підставна фірма зруйнувала гуртожиток №6. Така ж доля спіткала «Світанок». Кваснєвський за безцінь віддав майно своєму партнеру, який його знищив, при цьому не заплативши ані за оренду, ані за використання тепла та води», – заявив він.

Южноукраїнські депутати від «Батьківщини» неодноразово висували звинувачення в корупційних схемах колишньому «регіоналу», а згодом представнику «Опоблоку» Євгенові Кваснєвському. За одним із фактів Апеляційний суд визнав його винним у скоєнні корупційного злочину.

Результати роботи нинішньої депутатської комісії надійшли на розгляд виконкому Южноукраїнської міськради.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова