У конфлікті з агропідприємством Тернопільська «Батьківщина» стала на бік громади

10 лютого сесія Тернопільської обласної ради заслухала інформацію про конфлікт у містечку Ланівцях між громадою і підприємством «Агропродсервіс».

Місцеві мешканці скаржаться на задушливий сморід, небезпеку забруднення підземних вод через роботу свинокомплексу «АгроЛанівці» й вимагають закрити підприємство. Люди стверджують, що на виробництві не дотримуються санітарно-екологічних норм, а це загрожує Лановеччині екологічною катастрофою.

Облара 10.02.16 024

Як повідомляє прес-служба Тернопільської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», перший заступник голови обласної ради, лідер «батьківщинівців» краю Василь Деревляний у конфлікті став на бік громади Лановеччини.

«Обласна рада, я особисто – на вашій стороні, – сказав він. – Протягом тижня-двох усі управління обласної ради та адміністрації, правоохоронні органи нададуть свої висновки, тоді ми й приймемо рішення. Я гарантую вам підтримку у вирішенні проблеми».

Депутати створили спеціальну робочу групу, яка має вивчити ситуацію й напрацювати варіанти її розв’язання.

За словами Василя Деревляного, тільки-но спеціальна депутатська комісія заявить про результати своєї роботи, одразу скличуть позачергову сесію Тернопільської обласної ради.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова